Rhenus Logotype

Rhenus Group förvärvar MTS

Vi har den stora glädjen att kunna meddela att MTS Malmö Transport & Spedition AB från den 1 december 2022 har blivit uppköpta av globala logistikföretaget Rhenus Group.

Med en årlig omsättning på 7 miljarder EUR är Rhenus Group en av de ledande globala aktörerna inom logistikbranschen. Rhenus har 37 500 anställda utspridda på 970 anläggningar världen över. Rhenus Group erbjuder ett brett utbud av logistiklösningar och tjänster.

Förvärvet kommer inte att innebära några förändringar för er som kund. Kontaktpersoner och bokningsförfarande kommer att förbli desamma och vi kommer att fortsätta leverera våra flexibla och pålitliga logistiklösningar som är signifikativt för MTS.

Tack vare Rhenus stora organisation och nätverk i Europa kommer vi i framtiden att kunna erbjuda våra kunder en rad andra logistiktjänster, som vi idag saknar.

Vi ser med tillförsikt fram emot att bli en del av Rhenus Group och vi är övertygade om att detta är början på en ny spännande och framgångsrik era i företagets historia.

 

Besök gärna www.rhenus.com för mer information om Rhenus Group.

 

Har ni några frågor är ni alltid välkomna att höra av er till oss.
Telefonnumret är fortfarande detsamma!

 

                                           

FLER NYHETER

Vänligen klicka på länken för att se MTS trafikschema för Jul- och Nyårshelgen 2023.

Under semestermånaderna juni-juli-augusti råder det utökade körförbud i flera länder runt om i Europa.

Mats Cederwald, en av grundarna till MTS, har efter 32 år bestämt sig för att gå i välförtjänt pension.