Om Malmö Transport & Spedition AB

MTS Malmö Transport & Spedition AB är ett privatägt logistikföretag som är specialiserat på transport- och speditionstjänster mellan Skandinavien och Central/Östeuropa inklusive Turkiet. Med våra egna ekipage, gedigna erfarenhet och engagerade personal erbjuder vi er trygga, snabba och kostnadseffektiva logistiklösningar. 

Paul+Mats

Erfarenhet

Ända sedan starten 1991, har MTS lagt stor vikt vid förståelse av kultur, språk och lokala rutiner i de länder som vi trafikerar. Vår kunskap och erfarenhet minimerar missförstånd vilket leder till värdefulla tidsvinster samt möjliggör en smidig transport från dörr till dörr.

Företaget sysselsätter idag ett 70-tal ekipage varje vecka och utför alla typer av vägtransporter. Allt från kompletta bilar till parti- och styckegods samt tempererade transporter.

Flexibilitet

MTS har ständigt fokus på hög kvalitet och utomordentlig service. MTS utför alla typer av transporter, från kompletta bilar till partigods och styckegodshantering.

Tack vare vår egen vagnpark har vi näst intill obegränsad flexibilitet i vår trafik. Samtliga våra ekipage är satellitövervakade (GPS) och vi står i direktkontakt med alla våra chaufförer. Därför kan vi snabbt omdirigera och anpassa vår trafik till just era önskemål och krav.

 

Lossning trailers 2
Mötesbild

Personlig service

MTS tycker det är viktigt med personlig service. Snabba besked och eventuella avvikelser rapporteras till våra kunder omedelbart.

Kunden har alltid direktkontakt med handläggaren. Vi gömmer oss inte bakom tonvalstelefoner!