Nyheter

Ny platschef

Det är med stor glädje vi kan presentera MTS nya platschef, Pierre Nilsson. Han kommer närmast från Bring Cargo International, där han varit platschef. Pierre har lång erfarenhet av transport & logistikbranschen. Tidigare har han bl.a.

Läs mer

Valutatillägg

Kronan fortsätter sin försvagning. Sedan sista revideringen av VLT (27/11) har Euron stärkts med ytterligare 2,7% mot den svenska kronan. Detta gör att vi måste justera vårt VLT med 2,1% fr o m den 14 mars vilket innebär att valutatillägget höjs från 6,5% till 8,6%.

Läs mer

Ny agent i Turkiet

För att stärka vår position på den turkiska marknaden har MTS Malmö Transport & Spedition AB valt att inleda ett samarbete med Skandinavien experten ECS, Europe Cargo Service. Samarbetet börjar 8 januari 2018.

Läs mer

God Jul & Gott Nytt År!

Vi på MTS vill tacka alla kunder, samarbetspartners och agenter för ett fint år 2017.

I år går MTS julgåva till Hjärt och Lungfonden.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Väl mött 2018!

Läs mer

Nationellt axeltryck system i Ungern

1 januari 2018 kommer Ungern att införa ett nationellt axeltryck kontroll system på samtliga motorvägar och större landsvägar. Detta genomförs för att öka trafiksäkerheten, skyddet av nationella vägtillgångar och för att säkerställa likvärdig konkurrens mellan transportörer.

Läs mer

Konferensresa 2017

8-10 december var det dags för MTS konferensresa till härliga Wien. Mellan mötena hann vi med att utforska mysiga julmarknader och en fantastisk guidning genom Österrikes historia. Helgens kulinariska upplevelse bestod av österrikisk wienerschnitzel med potatissallad och apfelstrudel.

Läs mer

Kundundersökning 2017

MTS årliga kundundersökning är klar och vi fick fina resultat. Våra kunder betygsätter oss på en skala mellan 1-5 där 1 är sämst och 5 är bäst.

Läs mer

Valutatillägg

Den senaste tiden har den svenska kronan fortsatt att tappa i värde gentemot euron. För att kompensera detta så höjer vi vårt valutatillägg med 2,75 % från och med den 27 november.

Läs mer

Nya destinationer - CIS-länder och Mellanöstern

Vi på MTS har glädjen att meddela att vi från och med årsskiftet även anordnar transporter till/från CIS-länderna och Mellanöstern. Vi har avgångar varje vecka, både LTL- och FTL-sändningar, till bl.a. Iran, Turkmenistan, Azerbajdzjan, Irak, Georgien och Armenien.

Läs mer

GLAD SOMMAR

Vi på MTS vill tillönska alla våra kunder, samarbetspartners och agenter en riktigt glad sommar.

Våra bilar kommer att rulla på som vanligt, dvs med oförminskad styrka, under hela sommaren.

Läs mer

Pages