Nyheter

Strejk i Slovakien

Sedan slutet av förra veckan pågår en strejk i Slovakien. Strejken organiseras av det slovakiska åkeriförbundet och gäller de höga vägskatterna i landet samt vem som ska administrera avgifterna.

Läs mer

Asfalterat och klart!

Nu är det asfalterat och klart! Vi har fått ny asfalt samt tydliga linjer vid våra ramper. Detta innebär att det blir både enklare och säkrare att backa till våra portar framöver. Vi tackar Öresundsterminalen för att vi fick låna parkeringsplats till våra trailers under tiden arbetet pågick.

Läs mer

Trafikschema jul- och nyårshelgen 2019

Klicka på filen för att se MTS trafikschema för jul- och nyårshelgen 2019. Om ni har särskilda önskemål är ni välkomna att kontakta oss!

Läs mer

Ny medarbetare!

Vi har den stora glädjen att presentera vår nya mekaniker, Barva Möllander. Barva kommer närmast från Däckmäster, där han varit lastbilsmekaniker. Utöver detta har han lång erfarenhet av transportbranschen, då han tidigare arbetat på bland annat DHL och Bring.

Läs mer

Just nu söker MTS en ekonom

Vi söker dig som har ett brinnande intresse av ekonomi, redovisning och siffror. Du tycker om att arbeta självständigt, du är engagerad, strukturerad, ordningsam och utåtriktad. Är du intresserad av att bli en av oss? Klicka på länken och läs mer...

Läs mer

Just nu söker MTS en mekaniker/terminalarbetare

Vi söker dig som har ett stort intresse och en gedigen erfarenhet av reparationer och underhåll av lastbilar och trailers. Du är engagerad, initiativtagande, driftig, ordningsam och utåtriktad. Är du den vi söker? Klicka på länken och läs mer...

Läs mer

MTS investerar ytterligare inför framtiden

Då vi har en kraftigt ökande orderingång på tempererade- och GDP transporter, utökar vi vår trailerflotta ytterligare med 5 nya frigo trailrar av märket Schmitz.

Läs mer

TULLTJÄNSTER

Du vet väl om att vi gärna hjälper till med tulltjänster

Vi kan hjälpa dig med följande:

.  Export och importdeklarationer

.  Klassificering

. Tullagerverksamhet

.  Rådgivning

Vi agerar även som tullombud.

Läs mer

God Jul och Gott Nytt År!

Vi på MTS vill tacka alla kunder, samarbetspartners och agenter för ett fint år 2018.

Vi önskar Er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Väl mött 2019!

Läs mer

Pages