Nyheter

MTS investerar ytterligare inför framtiden

Då vi har en kraftigt ökande orderingång på tempererade- och GDP transporter, utökar vi vår trailerflotta ytterligare med 5 nya frigo trailrar av märket Schmitz.

Läs mer

TULLTJÄNSTER

Du vet väl om att vi gärna hjälper till med tulltjänster

Vi kan hjälpa dig med följande:

.  Export och importdeklarationer

.  Klassificering

. Tullagerverksamhet

.  Rådgivning

Vi agerar även som tullombud.

Läs mer

God Jul och Gott Nytt År!

Vi på MTS vill tacka alla kunder, samarbetspartners och agenter för ett fint år 2018.

Vi önskar Er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Väl mött 2019!

Läs mer

Vägarbete E6

Förseningar kan förekomma från 11 oktober och under ca 2 veckor framåt då E6 vid trafikplats Alnarp norr om Malmö stängs helt i båda riktningarna.

Läs mer

MTS investerar inför framtiden

För att kunna möta den kraftigt ökande orderingången på tempererade- och GDP-transporter har vi utökat vår trailerflotta med 3 splitternya Krone-trailrar. I likhet med våra befintliga termotrailrar är nytillskotten utrustade med dubbla temperaturzoner.

Läs mer

Vinnaren av MTS VM-tips 2018

Efter en hård slutstrid blev det till slut Oliver som gick segrande ur sommarens prestigefyllda VM-tipstävling. Oliver får därmed äran att stoltsera med MTS vandringspokal de kommande två åren. Vi gratulerar Oliver till hans bedrift och ser fram emot att utmana honom i EM-tipset 2020.

Läs mer

Valutatillägg

Kronan fortsätter sin försvagning. Sedan sista revideringen av VLT (14/3) har Euron stärkts  ytterligare  mot den svenska kronan. Detta gör att vi måste justera vårt VLT med 2,8% fr o m den 20 augusti vilket innebär att valutatillägget höjs från 8,6% till 11,4%.

Läs mer

Ny platschef

Det är med stor glädje vi kan presentera MTS nya platschef, Pierre Nilsson. Han kommer närmast från Bring Cargo International, där han varit platschef. Pierre har lång erfarenhet av transport & logistikbranschen. Tidigare har han bl.a.

Läs mer

Pages