Nyheter

Ny medarbetare!

Vi har det stora glädjen att presentera vår nya mekaniker, Barva Möllander. Barva kommer närmast från Däckmäster, där han varit lastbilsmekaniker. Utöver detta har han lång erfarenhet av transportbranschen, då han tidigare arbetat på bland annat DHL och Bring.

Läs mer

Just nu söker MTS en ekonom

Vi söker dig som har ett brinnande intresse av ekonomi, redovisning och siffror. Du tycker om att arbeta självständigt, du är engagerad, strukturerad, ordningsam och utåtriktad. Är du intresserad av att bli en av oss? Klicka på länken och läs mer...

Läs mer

Just nu söker MTS en mekaniker/terminalarbetare

Vi söker dig som har ett stort intresse och en gedigen erfarenhet av reparationer och underhåll av lastbilar och trailers. Du är engagerad, initiativtagande, driftig, ordningsam och utåtriktad. Är du den vi söker? Klicka på länken och läs mer...

Läs mer

MTS investerar ytterligare inför framtiden

Då vi har en kraftigt ökande orderingång på tempererade- och GDP transporter, utökar vi vår trailerflotta ytterligare med 5 nya frigo trailrar av märket Schmitz.

Läs mer

TULLTJÄNSTER

Du vet väl om att vi gärna hjälper till med tulltjänster

Vi kan hjälpa dig med följande:

.  Export och importdeklarationer

.  Klassificering

. Tullagerverksamhet

.  Rådgivning

Vi agerar även som tullombud.

Läs mer

God Jul och Gott Nytt År!

Vi på MTS vill tacka alla kunder, samarbetspartners och agenter för ett fint år 2018.

Vi önskar Er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Väl mött 2019!

Läs mer

Vägarbete E6

Förseningar kan förekomma från 11 oktober och under ca 2 veckor framåt då E6 vid trafikplats Alnarp norr om Malmö stängs helt i båda riktningarna.

Läs mer

MTS investerar inför framtiden

För att kunna möta den kraftigt ökande orderingången på tempererade- och GDP-transporter har vi utökat vår trailerflotta med 3 splitternya Krone-trailrar. I likhet med våra befintliga termotrailrar är nytillskotten utrustade med dubbla temperaturzoner.

Läs mer

Pages