Välkommen till MTS

MTS Malmö Transport & Spedition AB är ett företag specialiserat på speditions- och transporttjänster mellan Skandinavien och central/öst Europa inklusive Turkiet.

Företaget sysselsätter ett 60-tal ekipage varje vecka och utför alla typer av transporter, från kompletta bilar, till partigods och styckegods samt termotransporter. Företaget lägger stor vikt vid förståelse av kultur, språk och lokala rutiner i de länder som trafikeras. Kunskap och erfarenhet minimerar missförstånd vilket leder till värdefulla tidsvinster.

Transporterna är kostnadseffektiva, miljöanpassade och godset levereras från dörr till dörr. Genom ett stort antal avgångar till respektive land så är de korta transittider också en stor konkurrensfördel.

MTS är kvalitets och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO14001. Företaget är också AEO certifierade av Tullverket.

 

Senaste Nytt

Trafikschema jul- och nyårshelgen 2019

Klicka på filen för att se MTS trafikschema för jul- och nyårshelgen 2019.

Läs mer

Ny medarbetare!

Vi har den stora glädjen att presentera vår nya mekaniker, Barva Möllander. Barva kommer närmast från Däckmäster, där han varit lastbilsmekaniker. Utöver detta har han lång erfarenhet av transportbranschen, då han tidigare arbetat på bland annat DHL och Bring.

Läs mer

Just nu söker MTS en ekonom

Vi söker dig som har ett brinnande intresse av ekonomi, redovisning och siffror. Du tycker om att arbeta självständigt, du är engagerad, strukturerad, ordningsam och utåtriktad. Är du intresserad av att bli en av oss? Klicka på länken och läs mer...

Läs mer

Tjänster hos MTS

Klicka på kartan för att se destinationer